فیلم آموزش پای پنیر و گلاب کمپوت
تاریخ ایجاد: 5ام بهمن, 1403

آموزش تهیه پای پنیر و گلاب کمپوت در خانه
برای درست کردن یک پای خوشمزه با طعم پنیر و گلاب، اول از همه، به این مواد نیاز داریم:
مواد لازم:
۲۵۰ گرم پنیر خامهای
۵۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری گلاب
۱ بسته خمیر پای یا کلوچه آماده
مقداری کمپوت میوه برای روی پای
طرز تهیه:
۱. آمادهسازی خمیر: اگر از خمیر آماده استفاده میکنید، آن را روی سطحی صاف روی کاغذ روغنی قرار دهید و با دقت باز کنید. اگر دوست دارید، میتوانید خمیر را خودتان درست کنید.
۲. پر کردن پای: در یک کاسه، پنیر خامهای را با شکر و گلاب خوب مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی روی خمیر پای بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
۳. پوشاندن پای: حالا قسمت بالای خمیر را روی مخلوط پنیر بگذارید و لبهها را خوب بپوشانید تا مواد داخل آن بریزند.
۴. پختن پای: پای را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا طلایی و خوشطعم شود.
۵. نهایی کردن: بعد از بیرون آوردن پای از فر، اجازه بدهید کمی خنک شود، سپس آن را با کمپوت میوه تزئین کنید.
برای درست کردن یک پای خوشمزه با طعم پنیر و گلاب، اول از همه، به این مواد نیاز داریم:
مواد لازم:
۲۵۰ گرم پنیر خامهای
۵۰ گرم شکر
۱ قاشق چایخوری گلاب
۱ بسته خمیر پای یا کلوچه آماده
مقداری کمپوت میوه برای روی پای
طرز تهیه:
۱. آمادهسازی خمیر: اگر از خمیر آماده استفاده میکنید، آن را روی سطحی صاف روی کاغذ روغنی قرار دهید و با دقت باز کنید. اگر دوست دارید، میتوانید خمیر را خودتان درست کنید.
۲. پر کردن پای: در یک کاسه، پنیر خامهای را با شکر و گلاب خوب مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی روی خمیر پای بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
۳. پوشاندن پای: حالا قسمت بالای خمیر را روی مخلوط پنیر بگذارید و لبهها را خوب بپوشانید تا مواد داخل آن بریزند.
۴. پختن پای: پای را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا طلایی و خوشطعم شود.
۵. نهایی کردن: بعد از بیرون آوردن پای از فر، اجازه بدهید کمی خنک شود، سپس آن را با کمپوت میوه تزئین کنید.
خرید بهترین و ارزان ترین زیرپوش مردانه و... ورود |